Friday, January 22, 2010

boleh tak jgn mcm bagus sgt?

aku benci betul kat org yg suka letak rumours @ khabar2 angin yg belum tentu betul jd lg kat status FB diaorg. as if mcm ko terer sgt la ko yg first dapat berita tu?

pastu nanti org lain baca semua dah start gelabah. semua dok kutuk itu ini.

cthnya mcm elaun COLA turun lah, harga minyak naik lah.. selagi kerajaan tak umumkan, boleh tak ko jgn nak jd mcm bagus sgt?

aku bukan pro-kerajaan. tp aku BENCI khabar angin. so please jgn jadi mcm bagus sgt.

8 comments:

Liza said...

salam kenal, khabar angin ni dah jadik bende biasa especially bila dah ada internet dunia tanpa sempadan kan

DeeDee said...

hye liza!

itulah dia keburukan dunia IT nih. cerita yg tak betul cepat jek tersebar. hmpphh!!

cik EPAL said...

memang biasa jugak benda ni jadi

cik EPAL said...
This comment has been removed by a blog administrator.
atreyu strange said...

It's annoying. People like us boleh sedar benda tu rumor and not believe it. Tapi ade jugak org yg belum pape dah kecoh bantah sini, bantah sana, sokong sini, sokong sana. Padahal R.U.M.O.R. Lol!

DeeDee said...

tak menyabar kan diaorg ni? cubalah bawak bertenang sikit. ini baru dgr rumours dah nak kecoh satu dunia. hehe..

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

DeeDee said...

thank u anon, keep on visiting..