Tuesday, May 25, 2010

I wanna watch Toy Story 3

cite toy story ni is just not for kids. kita yg dah tua dewasa ni pon seronok jugak tgk cite nih kan? masa toy story yg 1st keluar dulu, mmg aku ingat lg saat2 aku gi tgk movie nih dgn abg aku. lepas habis movie, beriya2 kitaorg gi beli action figure toy story, siap kumpul merchandise semua, even wrapping paper pun aku kumpul gak yg ada gambar2 diaorg (especially woody & buzz lightyear). hehe..

even cite ni psl toys kepunyaan sorang budak bernama andy, tp byk moral value yg kita boleh dpt especially on friendship lah. cthnya mcm tolong-menolong sesama kwn. coz kalau one of the toys ada problem, mesti toys ni semua akan kerja sama tolong kwn diaorg tu.

lgpun cite ni best gila sbb dpt tgk gila byk toys kt dlm nih. woody, si patung cowboy & buzz lightyear, si space ranger mmg 2 watak utama dlm cite ni. selain tu, ada hamm (pink piggy bank), rex (the green dinosaur), potato head (ubi kentang) & sarge (patung askar). ni antara kwn2 woody & buzz lightyear dlm toy story.


so toy story 3 akan keluar tak lama lg. kalau tak silap 17 june nnt. one toy yg aku teringin sgt nak tgk dlm toy story 3 ni ialah stretch, sotong colour purple ni. sbbnya before this takdek kot (klu tak silap la) sea creatures yg ada dlm byk2 toys tu. n at 1st aku ingat kan dia nih sotong jantan, rupanya perempuan okay! voiced by whoopi goldberg. interesting!!


ahh can't wait to watch the movie. lebih menarik klu dlm tgk yg 3d version punye, kan?

4 comments:

CiK QiQi said...

wah3...nk tgk gk..hehehhehe

DeeDee said...

cik qiqi,
jom!! :)

Aimi A.Z said...

gudluck! :P

DeeDee said...

aimi,
thanx!! =)