Friday, August 13, 2010

ada org mintak kapel, aku nak jawab ape?

ada sorang budak ni, selalu silap hantar sms kat fon aku.
memula aku dh ckp salah no, tp dia hantar jugak.
aku dah malas nak layan.
so selalu aku ignore jek.

aku tau dia ni budak sekolah sbb sms dia ni selalu tanya pasal tusyen, homework, buku teks etc..

pepagi semalam masa sahur dia sms lg,

"hafiz.. kalau aku nak kapel dgn engkau boleh tak?"

ishh budak2 sekarang.. time pukul 5 pagi tu kau nak mintak kapel?

8 comments:

Oong-ong said...

hahaha..dasat betul~

Oong-ong said...

hahaha..dasat betul~

lya said...

gila ah.. hahaha.. mintak kapel cam ni pun ada??

<-- tak pernah berani nak confess.. sekarang dah 4 orang dah crushes yg kte jadi orang tengah antara dia and my friends.. huhu.. perasaan time tu, tak terluah.. terkilan giler, tapi demi kengkawan.. takkan nak rampas lak kan?

Liza said...

budak pompuan skrg nie branie kan, slamber ajak kapel

atreyu strange said...

dulu2 aku kapel pukul 3 pagi. lol!

touya said...

muahahahaha ... giler tak romantik

::ienafazlyna:: said...
This comment has been removed by the author.
::ienafazlyna:: said...

baru lepas sahur tu kot.hehheheh...tibe2 dtg seru