Thursday, March 25, 2010

kau nak ramai2 follower apesal?

hai,

saya sudah follow kamu.

follow saya pulak.

*******.blogspot.com








ehh.. aku tak suruh pun kau follow aku. pastu jgn suruh aku follow balik boleh tak? suka hati aku la nak follow blog siapa..

4 comments:

Liza said...

ini mcm punyer org pun ada ka!

DeeDee said...

kelakar kan? tiba2 nak suruh org follow blog dia..

atreyu strange said...

dia jadi halimunan lepas followers dia cecah 1000. poof!

Uncle Lee said...

Hi, reading your this posting saya pun lintang pukang, ha ha. Who is following who?
But sure love your humour.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.