Tuesday, April 27, 2010

dah hantar tempah baju raya?

td aku dpt sms dr tailor yg selalu jahit baju aku..

"pelanggan maz boutique yg dihormati, tempahan pakaian utk aidilfitri telah dibuka & ditutup pd 16 jun 2010. blablabla.."

16 jun 2010?? gila awal!!!

tp mmg betul lah, org lain mmg dah start shopping2 kain utk baju raya. tp aku rasa still awal lg. tp tuhla, biasanya aku mesti hantar tempah dh dkt2 nak bulan puasa. mcm tahun2 lps, mesti aku kena merayu2 kt tailor2 utk terima tempahan baju aku.

haihh.. puasa pun lambat lg.. qada' puasa pon tak habis lg... huhu

4 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

dah x mo tempah.asek salah jahit je.x pon x siap.dah bape kali raye ntah.merajuk merajuk merajuk:P

DeeDee said...

mish iera,
ala.. kesiannya.. mesti syahdu di pg hari raya.. :D

Sharinginfoz said...

memang cepat sungguh.. biasalah nak tolong customer kan nak dekat raya tak sempat nak jahit semua kan...

Jom Makan Kek

DeeDee said...

sharinginfoz,
tp jun tu mmg awal gila lah. lama lg nak raya tuu