Friday, April 2, 2010

lagi kisah sedih

haritu yanie (mentor)...


semalam, din beramboi pulak..



mcm2 rumours yg keluar masa arwah masuk hospital haritu. kena kencing tikus lah, minta derma darah lah.. sebenarnya arwah diserang denggi berdarah. mmg bahaya betul penyakit nih. cepat betul kesan dia. nauzubillah...

al-fatihah to all their family members. even though i'm not their fan pun, tp berita ni betul2 mengejut & menginsafkan. maut tu dtg tak mengira masa... hari ni kita sihat, tiba2 sakit tu boleh dtg menyerang.. kena jaga kesihatan & always be prepared..
source pics: encik google

2 comments:

Liza said...

ajal maut nie kita tak tau, Al-Fatihah for Arwah....

DeeDee said...

yup, tiba masa ajal tu boleh dtg tiba2..